SABTRANS

Adresa: Str. Ion Creanga , nr.6
Nr. Reg. Com.: J17/593/11.05.2015
CUI: 34482427

Licenta de turism: 168 / 2020
Brevet Turism: 9663 / 2005
Cont Lei: RO78BTRLRONCRT0297476301
Cont Euro: RO28BTRLEURCRT0297476301
Banca: Banca Transilvania

Tel.: 0745758167
E-mail:
vacantatur@sabtrans.ro
sabtrans_t@yahoo.com

20px
Cine Suntem

Agenția de turism SABTRANS este motivul pentru care vacanțele clienților noștri să fie așa cum și-au dorit. Am adunat ani de experiență în domeniul ''VACANȚELOR REUȘITE ''. Vă așteptăm să ne cunoaștem: https://www.vacantatur.ro 

Echipa SABTRANS este motivată și pregătită (prin training-uri interne sau externe de specializare și comunicare) la standarde înalte pentru satisfacția clientului, consumator al produselor noastre de turism.

De-a lungul anilor, am acumulat experiență și am evoluat, oferind clienților noștri din Tecuci dar și din restul României, consultanță de turism profesionistă.

Ce facem

Găsești toate serviciile de turism de care ai nevoie! Indiferent că dorești un zbor cu avionul, un city break sau un pachet charter, suntem aici să te ghidăm și să iți găsim cele mai bune oferte din zecile de mii disponibile.

Avem peste 45 de furnizori și parteneri (inclusiv cele mai mari GDS-uri de cazare și bilete de avion) cu care lucrăm în fiecare zi, permițându-ne astfel să avem acces la toată oferta de servicii globală. Astfel, noi triem prin toate ofertele, alegem și personalizăm destinația și ți-o prezentăm.

Totodată, prin website-ul nostru https://www.vacantatur.ro, ți-am pus la dispoziție tehnologia ca să poți căuta și singur, la orice oră, ce destinații și servicii dorești.

Cum facem

Am investit în tehnologie, pentru a iți putea oferi soluții moderne de travel online, pentru a te informa despre sau pentru a cumpăra (online cu cardul) ofertele de Early Booking, Last Minute sau servicii de Zboruri, Cazare și City Break, oricând doreși, în timp real.

Însă, dincolo de tehnologia modernă, considerăm că https://www.vacantatur.ro îți poate acorda consultanță personalizată, în funcție de experiențele anterioare și informațiile agenției din anul curent sau anii trecuți.

width: 100%, height:3px

Documente agentie

Licenta Turism
Brevet Turism
CUI
Solicita oferta