Sejur Dubai - Dusit Thani Dubai, cu plecare din Belgrad

Dusit Thani Dubai se află pe bulevardul Sheikh Zayed, in inima cartierului financiar din Dubai. Oaspetii pot ajunge cu usurintă la World Trade Centre si la Centrul International de Conventii.

Camerele decorate in stil thailandez contemporan au o baie modernă. Articolele de toaletă de lux includ săruri de baie. Camerele de la etajele superioare beneficiază de vedere panoramică la orașul Dubai.

Imbinand aspectul unui turn din sticlă ultramodern cu decorul thailandez tradițional, acest hotel luxos oferă WiFi gratuit și are o piscină pe acoperiș.

Benjarong, restaurantul original al hotelului Dusit Thani, serveste preparate din bucătăria thailandeză autentică intr-o atmosferă traditională. De asemenea, proprietatea găzduiește localul Jones the Grocer, care oferă preparate gourmet moderne, Nippon Bottle Company și un bar la piscină.

Facilitătile de agrement de la Dusit Thani Dubai includ o sală de fitness complet echipată, cu vedere la imprejurimi si o cadă cu hidromasaj. Oaspetii pot vizita magazinele din incinta hotelului sau se pot răsfăța cu un tratament la salonul de infrumusetare. Hotelul asigură gratuit un serviciu de transfer la Centrul Financiar International din Dubai, centrul comercial Dubai Mall, parcul Jumeirah Beach si alte destinatii renumite.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Dusit Thani Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta