Charter Paris - Novotel Paris Vaugirard Montparnasse, cu plecare din Bucuresti

Acest hotel de 4 stele din lanțul Novotel este situat in cartierul Montparnasse din Paris, la 100 de metri de stația de metrou Vaugirard. Turnul Eiffel se află la 2,2 km de proprietate, iar centrul de expoziții Parc de Versailles este la 1,7 km.

Toate camerele luminoase ale hotelului Novotel Paris Vaugirard Montparnasse au TV HD cu ecran plat de 42 inch cu canale prin satelit și WiFi gratuit. De asemenea, includ facilități de ceai și cafea. Camerele Executive au minibar gratuit, aparat de cafea Nespresso, halate de baie și papuci.

Hotelul este complet renovat.

Personalul recepției cu program non-stop oferă depozit de bagaje și servicii de spălătorie. Locurile din parcarea proprietății se alocă in funcție de disponibilitate și la un cost suplimentar. Hotelul are și un snack bar.

Stația de metrou Vaugirard (linia 12) asigură legătură directă cu zone populare ale Parisului, printre care bulevardul Champs Elysées și cartierele Saint-Germain-des-Prés, Le Marais și Montmartre. Muzeul Mendjisky se află la 200 de metri de hotel.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Novotel Paris Vaugirard Montparnasse, Paris, Franta

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta